IZBERI JEZIK

PRENOČIŠČA

Celje, mesto grofov, je magnet, ki pritegne in pritegne s starodavnimi zgodbami, miti in legendami ter prevzame s svojim sodobnim urbanim utripom. Popelje vas na kraje, kjer je čutiti vpliv naših prednikov in sodobnikov; ali na kraje, kjer obsežna naravna lepota ponuja mir, sprostitev ali pustolovščino.

Celje je prijazno mesto za vse, ki iščejo kulturni zanos, sprostitev, zgodovino in tradicionalne dogodke. Poletje, najlepši letni čas v Celju, vabi obiskovalce z razkošnim programom prireditev, koncertov in predstav na prostem v starem mestnem jedru Celja in na Starem gradu Celje. Destinacijo zaznamuje raznolika pokrajina, obdana z gorami in visokimi hribi. Območje vključuje različna termalna kopališča (Terme Dobrna, Skupina Rogaška Slatina, Rimske terme, Thermana Laško, Terme Olimia in Terme Zreče), ki obiskovalcem nudijo vso udobje, ki ga lahko nudita wellness in profesionalna oskrba.

Celje ima to poletje veliko čast gostiti gasilsko olimpijado. Za obiskovalce Gasilske olimpijade Celje 2022 smo pripravili ponudbo namestitvenih kapacitet v Celju in širši okolici. Ker dogodek poteka v času najvišje turistične sezone, priporočamo, da rezervirate sobe čim prej, pred marcem, kot so cene namestitve se bo spremenil.

Z veseljem bomo poskrbeli za vašo avanturo med vašim bivanjem: oglede, transferje, prilagojene programe za skupine na Starem gradu Celje, team building aktivnosti, kulinarične delavnice in še marsikaj. Po naročilu vam dostavimo pakete po meri, ki vključujejo strokovno vodenje, aktivnosti, vstopnine in druge storitve.

Celje in okolico lahko odkrivate na različne načine, trajanje in zanimanja.

Za povpraševanje in rezervacije nas kontaktirajte na naslednji e-mail: reservations@gasilec.net


Prižgite ogenj v Celju, v mestu grofov!

Naš seznam namestitev je v radiju 12 km od prizorišča

CELJE

Hotel Celjska koča, Celje

Pečovnik 31

3000 Celje

rezervacija: reservations@gasilec.net

https://goo.gl/maps/wb2Ly5oECcjgwqZn9


MCC Hostel

Mariborska cesta 2

3000 Celje

rezervacija: reservations@gasilec.net

https://goo.gl/maps/x27rSZX9ySxGgmwV7

LAŠKO

DOBRNA

Boutique Hotel Dobrna

Dobrna 50

3204 Dobrna

rezervacija: reservations@gasilec.net

https://goo.gl/maps/Am6mWmC7NkkeiVBV9

Hotel Vita – Terme Dobrna 4*

Dobrna 46

3204 Dobrna


rezervacija: reservations@gasilec.net

https://goo.gl/maps/qD5kzaVMe5spHPCb8


ROGAŠKA SLATINA

Grand Hotel Rogaška Resort

Zdraviliški trg 12

3250 Rogaška Slatina


rezervacija: reservations@gasilec.net

https://goo.gl/maps/3JsiB9hfgoLsXkRM6


AVTOKAMPI