IZBERI JEZIKMednarodno gasilsko tekmovanje bo potekalo v četrtek, 21. 7. 2022, s pričetkom ob 17. uri na Celjskem sejmu (Dečkova cesta 1, 3000 Celje). Uradni trening bo potekal v torek, 19. 7. 2022, s pričetkom ob 17. uri.

Tekmovanje bo izvedeno po Pravilih gasilske službe, Pravilih gasilske službe prostovoljnih gasilcev, Pravilih tekmovanja gasilskih dvojic – Fire Combat ter Navodilih za izvedbo pokalnih tekmovanj gasilskih dvojic – Fire Combat.

Tekmovalne dvojice, ki želijo tekmovati, se morajo prijaviti (PRIJAVNICA) najkasneje do 30. 6. 2022 na elektronski naslov: bojana.zugec@gasilec.net.

Časovnica nastopa gasilskih dvojic bo pripravljena po končanem zbiranju prijav in poslana prijavljenim dvojicam. Tekmovanje bo potekalo v vseh kategorijah, če bo prijavljenih minimalno 5 dvojic na kategorijo.

Razpisane kategorije:
– moške dvojice,
– ženske dvojice,
– mešane dvojice.

Za sodelovanje na Mednarodnem tekmovanju gasilskih dvojic – Fire combat je za slovenske tekmovalce obvezen vpis v program Vulkan, imenovanje najmanj v čin gasilec, izdana gasilska izkaznica in veljavno zdravniško spričevalo (5. člen). Gasilsko izkaznico in prijavnico morajo imeti tekmovalci s seboj na tekmovanju in predložiti Komisiji A. Gostujoče dvojice prejmejo dodatna navodila ob prijavi.

Za vse dodatne informacije je organizator na voljo na elektronskem naslovu adriana.cividini@gasilec.net in na telefonskih številkah: 041 747 145 (Miha) ali 041 384 994 (Adriana).